Monday, 25 July 2011

Bunyi kentut yang indah.

kentut pon boleh buat lagu.huhu

Lagu iklan Umobile

best jugak lagu ni..layan beb.
Travie McCoy: We'll Be Alright



Sunday, 24 July 2011

sofi jikan dalam kak limah.


lakonan sofi jikan dalam hantu kak limah. serius lawak beb.

hantu kak limah-bomoh jawa-


Saturday, 23 July 2011

Friday, 22 July 2011

Cun 2011



part1
part 2
part3


jozan

maharaja lawak minggu 1
maharaja lawak minngu 5
maharaja lawak minggu 4

maharaja lawak minggu 10

nak rase tido atas paha.?

sape yang teringin nak raseb tido atas paha leh la gune bantal ni. hehee.
negara : japan

Thursday, 21 July 2011

kongsi 2011




part 1
part 2
part3
part4


Wednesday, 20 July 2011

kl gangster 2011


sinopsis
KL Gangster mengisahkan seorang gangster yang dipenjarakan. Selepas keluar penjara, dia ingin membina hidup baru tetapi tersepit apabila kumpulan gangster kembali mengejarnya. Sama ada kembali ke pangkal jalan mahupun terus dengan kumpulan yang pernah menghancurkan hidupnya, semua akan jadi paparan filem KL Gangter.

Starring
Aaron Aziz, Syamsul Yusof, Zizan Raja Lawak, Adi  Putra, Sheera Iskandar, dan Ridzuan Hashim

part1
part2
part 3
part4
part 5
part6
part7
part 8
COMPLETE

Kil movie..Coming Soon 2011

A feel good movie about a suicidal young man called KIL




Starring
Redza Minhat, Cristina Suzanne Stockstill

synopsis

Akil (KIL) is a depressed young man who has suicidal tendencies. But, he could never bring himself to commit suicide. His attempts to die always fail miserably until he finds the perfect solution: A quirky assassination agency that helps kill suicidal people. KIL agrees with the terms of the company. The assassination will be anonymous. He wouldn't know the details about who the assassin is, even when or where he will die. This was ideal for KIL, until he falls for a girl he meets, Zara. Suddenly, he starts to have second thoughts on taking his life.

trailer

Hantu bonceng sinopsis - zizan


SINOPSIS
Cerita mengisahkan Amran seorang budak Delivery yang gemar berlumba secara haram motor Drag. Satu hari selepas memenagi satu perlumbaan, Amran telah di hadiahkan seorang Bohsia bernama Maya sebagai habuan perlumbaan. Malang tidak berbau, di ketika Amran hendak membawa bohsia yang memboncengnya itu keluar dari port, mereka telah kemalangan dan Bohsia tersebut mati ditempat kejadian.
Sejak kejadian itu Amran sering diganggu dengan hantu Maya yang meminta Amran sempurnakan mayatnya. Amran cuba mendapat bantuan kawan karib nya Kunyit untuk membantunya menjejak keluarga Maya yang sehingga kini masih menjadi misteri setelah Halimaton kekasih Amran seorang jururawat enggan membantu Amran sebab marahkan atas kecurangan Amran terhadapnya.
Berbagai cara Amran lakukan untuk menyelesaikan gangguan daripada Maya itu. Dari berjumpa bomoh hinggalah ke seorang ustaz. Tanpa Amran sedari dia mula berubah menjadi seorang yang lebih baik dan mula menginsafi atas kelakuan buruknya sebelum ini.
Halimaton mula menerima semula Amran setelah melihat perubahan positif padanya. Tapi tanpa diduga Ayu muncul dalam hidup Amran.
Apa yang akan jadi pada Halimaton dan siapakah sebenarnya Ayu? Semuanya akan terjawab di penghujung cerita Hantu Bonceng.

PARA PELAKON
Zizan Razak…..Amran
Juliana Evans…..Maya/Ayu
Jue Aziz…..Halimaton
Sallehudin (Tai)…..Kunyit
Eizlan Yusof…..Bomoh
Azlan Kami….Dani
Cat Farish…..Ustaz
Nursyuhaida…..Dottie
Zizie (Fabulous Cats)…..Mimi
Zahid AF…..Doktor
Yus Raja Lawak…..Pemilik Kedai Motor
TRAILER



Tuesday, 19 July 2011

Juvan TV3 episod akhir


part 1
part 2


-To EN ZAID-enjoy this video

Cool name card

Selalunya kite tengok kad nama semua lebihkurang same je kan, kertas petak yang bertulisan (Name, alamat n yg berkenaan). tapi yang ni lain dari lain beb. memang cool.


   




Malaysia vs Chelsea live stream...!!




Malaysia XI vs Chelsea FC
Time: 8.45pm
Date: 21st July 2011
Venue: Bukit Jalil National Stadium
WATCH HERE

FULL TIME RESULT
Malaysia 0 : 1 Chelsea ( Drogba )

sedapnyee....

nyum2...

Come oan' la liverpool fan..!!

camni la jadinye kalau kite pkai baju man utd bile tgok liverpool training. kesian lak aku tengok kat macha ni kene saiko giler2 punye. smpai fan2 liverpool ni soh die bukak baju lagi. tapi yang bestnye macha ni die xpakai pon baju liverpool yang dorang bg. caya la bro.!! ni baru man utd sejati..!
pape pon macha ni dah famous. satu dunia dah tahu pasal die, sampai wayne rooney pon ckp die lagend beb..cayala..!!



Papan Iklan yang kreatif

mule2 tengok ingat board tu retak n jatuh. rupenye memang dorang buat camtu.
kreatif beb.

Sunday, 17 July 2011

Sekali lagi 2011



part1
part 2

part 3
part 4
part 5
part 6
part 7
COMPLETE.
thank you..


Rumah Dalam Kontena

luar setinggan dalam kondo..

Saturday, 16 July 2011

Malaysia Vs Liverpool Live Stream..!!


 VS

          Malaysia               Liverpool

16 JUL 2011

      Venue: Bukit Jalil Stadium, Kuala Lumpur
      Time: 5.45pm kickoff (local time)10:45 GMT
      wacth full match here
      live stream
      full time result  


      Malaysia 3 : 6 Liverpool
          Rahim   43                      C. Adam (pen.)  27
      Sali  80                        D. N`Gog  69
      Sali  82                        D. N`Gog  70
                                                      M. Rodriguez  75
                                                         M. Rodriguez  90+
                                                 D. Kuyt  90+






      Penerima Anugerah Planet Muzik 2011






      1. VOKAL TERBAIK (ARTIS BARU WANITA) / BEST VOCAL (NEW FEMALE ARTISTE)
      • Pemenang: Amanda Imani 
      2. VOKAL TERBAIK (ARTIS BARU LELAKI) / BEST VOCAL (NEW MALE ARTISTE)
      • Pemenang : Sandy  Sondoro
      3. VOKAL TERBAIK (DUO/KUMPULAN BARU
      • Pemenang : Ana Raffali, Sohaimi Meor Hassan & Altimet
      4. DUO/KUMPULAN TERBAIK / BEST DUO/GROUP
      • Pemenang : 3 Suara - Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Amzah   
      5. LAGU TERBAIK SINGAPURA / BEST SONG (SINGAPORE)
      • Pemenang: The Lion Story feat. Zahidah "Teman"
      6. ARTIS SINGAPURA PALING POPULAR / MOST POPULAR SINGAPORE ARTISTE
      • Pemenang: Hady Mirza
      7. LAGU TERBAIK MALAYSIA / BEST SONG (MALAYSIA)

      • Pemenang: Hafiz "Awan Nano"
      8. LAGU TERBAIK INDONESIA / BEST SONG (INDONESIA)
      • Pemenang: Ari Lasso "Cintailah Aku Sepenuh Hati"
      9. LAGU SINGAPURA PALING POPULAR / MOST POPULAR SINGAPORE SONG
      • Pemenang: Hady Mirza "Angkasa"
      10. LAGU SERANTAU PALING POPULAR / MOST POPULAR REGIONAL SONG
      • Pemenang: Hady Mirza "Angkasa"
      11. ARTIS LELAKI TERBAIK BEST MALE ARTISTE
      • Pemenang: Faizal Tahir
      12. ARTIS WANITA TERBAIK BEST FEMALE ARTISTE
      • Pemenang: Rossa
      13. KOLABORASI TERBAIK BEST COLLABORATION
      • Pemenang: Dayang Nurfaizah & Marcell "Sayang"
      14. LAGU TERBAIK APM 2011
      • Pemenang: "Awan Nano" Hafiz. Cipt. Dato' M. Nasir & Budi Hikayat
      15. ANUGERAH KHAS APM 2011
      • Pemenang: Melly Goeslaw
      16. ALBUM TERBAIK / BEST ALBUM
      • Pemenang: Kotak, Album "Energi"